COMPROMÍS PER TORRENT INSTA AL GOVERN MUNICIPAL A BUSCAR ELS TERRENYS ADEQUATS PER AL REFUGI D’ANIMALS

Valencià

La comissió per a la creació d’un refugi municipal entre els ajuntaments de Torrent i de València va mantindre la segona sessió de treball el passat dimarts dia 30 de gener, en la qual es van acordar les primeres passes a seguir. Aquestes primeres accions seran les de buscar els terrenys adequats per a la construcció de les instal·lacions, tasca que li correspon al govern de Torrent al tindre més possibilitats dins del seu terme municipal.

Amb aquestos condicionants es va establir que la futura zona d’afecció haurà de comptar, com a mínim, amb 10.000 m2, afegint a més les exigències de compliment que demana la legislació per a establir-se com a nucli zoològic.

De manera paral·lela la comissió insta al govern de Torrent a encetar els primers tràmits administratius amb l’objectiu final de desenvolupar un projecte arquitectònic que contemple les directrius necessàries per a aconseguir un espai digne i amb garanties per als animals que hi acollirà. En aquest sentit les membres de la comissió visitaran centres de referència per a conèixer de primera mà les estructures idònies que permetran implementar aquesta iniciativa sense precedents entre la capital de l’Horta i la ciutat de València.

La ubicació final del refugi d’animals serà presa dins del marc de treball de la comissió, tot i una vegada el govern municipal de Torrent presente les diferents alternatives. En aquest sentit, per al regidor de Compromís per Torrent, David Baviera, impulsor i membre d’aquesta comissió,És molt important que continuem treballant per a aconseguir trobar uns terrenys ideals, i que a més vagen acompanyats d’un projecte estructural amb l’objectiu d’oferir unes instal·lacions dignes i acollidores per als gossos i gats abandonats de les dues ciutats implicades en aquest projecte.

Castellano

COMPROMÍS PER TORRENT INSTA AL GOBIERNO MUNICIPAL A BUSCAR LOS TERRENOS ADECUADOS PARA EL REFUGIO DE ANIMALES

La comisión para la creación de un refugio municipal entre los ayuntamientos de Torrent i València mantuvo su segunda reunión de trabajo el pasado martes dia 30 de enero, en la cual se acordaron los primeros pasos a seguir. Estas primeras acciones serán las de buscar los terrenos adecuados para la construcción de las instalaciones, tarea que les corresponde al gobierno de Torrent al tener más posibilidades dentro de su término municipal.

Con estos condicionantes se estableció que la futura zona de afección habrá de contar, como mínimo, con 10.000 metros cuadrados, añadiendo además las exigencias de cumplimiento que demanda la legislación para establecerse como núcleo zoológico.

De manera paralela la comisión insta al gobierno de Torrent a iniciar los primeros trámites administrativos con el objetivo final de desarrollar un proyecto arquitectónico que contemple las directrices necesarias para conseguir un espacio digno y con garantías para los animales que acogerá. En este sentido los miembros de la comisión visitarán centros de referencia para conocer de primera mano las estructuras idóneas que permitan implementar esta iniciativa sin precedentes entre la capital de l’Horta i la ciudad de València.

La ubicación final del refugio de animales será decidida dentro del marco de trabajo de la comisión, toda vez el gobierno municipal de Torrent presente las diferentes alternativas. En este sentido, para el concejal de Compromís per Torrent, David Baviera, impulsor i miembro de esta comisión,Es muy importante que continuemos trabajando para conseguir encontrar los terrenos ideales, y que además estos vayan acompañados de un proyecto estructural con el objetivo de ofrecer unas instalaciones dignas y acogedoras para los perros y gatos abandonados de las dos ciudades implicadas en este proyecto.

Arxivat en: Cultura i Educació, Municipal, Sanitat i Benestar Social, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *