Baldoví: “Se ha demostrado que Cantó y su grupo son inútiles para los valencianos”

El portaveu considera que amb l’esmena al transport metropolità de València “s’han venut els interessos dels valencians per un plat de llenties”

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha qüestionat la utilitat dels diputats valencians de Ciutadans en el Congrés en la seua negociació amb el PP per a la subvenció del transport metropolità de València.

En declaracions prèvies a la junta de portaveus, Baldoví ha manifestat que els valencians necessiten els 38 milions complets per al servei: “aconseguir una esmena confusa repleta de condicionals per a finançar el transport amb només 10 milions d’euros és quedar-se molt molt curt. Ciutadans està més preocupat en presentar una esmena per província que en que els diners arriben on han d’arribar”.

El portaveu lamenta el poc compromís de Ciutadans amb València presentant una esmena idèntica per al transport metropolità a la de Madrid i Barcelona, quan ambdues capitals expliquen en aquests Pressupostos amb 127 milions i 109 milions respectivament i València ni amb un sol euro.

Per a Baldoví açò demostra que “Ciutadans no cerca revertir les desigualtats entre territoris, ni que el Govern pague la part que li correspon del transport metropolità a València com fa en altres territoris, només intenta que no es parle que els pressupostos que han pactat són antivalencians”.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *