Compromís per Torrent demana el protocol de protecció aplicat a la dona que denuncià l’abús contra el cap de gabinet de Ros

Compromís també reclama una reunió a Jesús Ros perquè explique el contingut de la denúncia

El grup municipal de Compromís per Torrent ha mostrat la seua preocupació per la denúncia que una dona interposa el passat dijous contra el Cap de Gabinet de l’alcalde Jesús Ros, Eduardo Gómez, per presumpte abús sexual.

Des del nostre grup municipal es va trametre el dilluns -23 de juliol passat- un escrit adreçat a l’alcalde Ros en el que s’assenyalava que “tenint en compte la transcendència del cas”, consideràvem necessària una reunió per a conéixer els detalls del cas, pel que el càrrec de confiança fou detingut el divendres 20 de juliol.

Eduardo Gómez fou conduït pels agents al jutjat, on va declarar i quedà en llibertat amb càrrecs per presumpte delicte d’abús sexual però sense mesures cautelars respecte a la víctima. L’assessor va presentar hores més tard la seua renúncia al lloc en alcaldia.

Petició de Compromís per Torrent

Al seu registre d’entrada, des de Compromís s’ha exigit saber “quines actuacions s’han portat a terme per part del govern municipal” arran la denúncia, amb el detall del protocol seguit només tindre constància el govern municipal dels fets denunciats, en tot allò referit a la protecció i l’acompanyament de la presumpta víctima.

Arxivat en: Cultura i Educació, Dona, Municipal, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *