Compromís per Torrent sol·licita l’ampliació de la contractació a 30 treballadors majors de 55 anys.

Valencià

  • Els treballadors, contractats a través d’un pla de la Diputació de València sol·liciten l’ampliació dels seus contractes entre 30 i 90 dies més.
  • Compromís sol·licita al Govern de Ros que amplie els contractes i asumisca el cost mitjançant una modificació pressupostària.

Enllaç a la moció presentadaMoció majors 55 anys; formulariSignat_1535978383105

Compromís per Torrent ha sol·licitat al govern municipal complir amb la petició de més de 30 treballadores i treballadors contractats en la brigada d’obres a través del Pla per a la Contractació de Majors de 55 anys.

Així, en un escrit, els treballadors sol·liciten l’ampliació dels seus contractes entre 30 i 90 dies segons diferents casos per “poder arribar als 180 dies cotitzats, accedint així legalment a la prestació de desocupació”.

Des de Compromís, unes hores després del registre per part del interessats, presentaven una moció amb caràcter d’urgència que recollia aquestes demandes exigint al govern municipal sol·licitar l’ampliació del pla a la diputació (a càrrec de l’ajuntament), un anàlisi econòmic urgent de la inversió econòmica que comportaria l’ampliació , així com la modificació pressupostària corresponent.

Segons el regidor de Compromís Víctor Medina “el col·lectiu de persones majors de 55 anys és un dels més afectats per la crisi econòmica. Víctimes d’un sistema on se’ls converteix en persones de difícil ocupabilitat, de l’economia submergida o de les pitjors retallades en matèria de drets laborals”.

Així, respecte a l’ampliació dels contractes argumenta que “l’ajuntament té planejat escometre una altra quantitat d’obres on resultarà necessari que la brigada d’obres estiga reforçada. A més es tracta de persones amb experiència que ja han superat un procés de selecció, el que suposa un valor afegit front a iniciar un nou procés per altra nova borsa d’ocupació municipal. Un impacte positiu sobre la ciutat i sobre més de 30 famílies torrentines”.

Castellano

Compromís per Torrent solicita la ampliación de la contratación a 30 trabajadores mayores de 55 años.

  • Los trabajadores, contratados a través de un plan de la Diputación de Valencia solicitan la ampliación de sus contratos entre 30 y 90 días más.
  • Compromís solicita al Gobierno de Ros que amplíe los contratos y asuma el coste mediante una modificación presupuestaria.

Compromís per Torrent ha solicitado al gobierno municipal cumplir con la petición de más de 30 trabajadores y trabajadoras contratados en la brigada de obras a través del Plan para la Contratación de Mayores de 55 años.

Así, en un escrito, los trabajadores solicitaban la ampliación de sus contratos entre 30 y 90 días según diferentes casos para “poder llegar a los 180 días cotizados, accediendo así legalmente a la prestación de desempleo”.

Desde Compromís, unas horas después del registro por parte de los interesados, presentaban una moción con carácter de urgencia que recogía estas demandas exigiendo al gobierno municipal solicitar la ampliación del plan a la diputación (a cargo del ayuntamiento), un análisis económico urgente de la inversión económica que comportaría la ampliación, así como la modificación presupuestaria correspondiente.

Según el concejal de Compromís Víctor Medina “el colectivo de personas mayores de 55 años es uno de los más afectados por la crisis económica. Víctimas de un sistema dónde se les convierte en personas de difícil empleabilidad, de la economía sumergida o de los peores recortes en materia de derechos laborales”.

Así respecto a la ampliación de los contratos argumenta que “el ayuntamiento tiene planeado acometer una alta cantidad de obras dónde resultará necesario que la brigada de obras se vea reforzada. Además se trata de personas con experiencia que ya han superado un proceso de selección, lo que supone un valor añadido frente a iniciar un nuevo proceso para otra nueva bolsa de empleo municipal. Un impacto positivo sobre la ciudad y sobre más de 30 familias torrentinas”.

Arxivat en: Documents, Economia i Ocupació, Municipal, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *