Aprovada la moció de Compromís per Torrent de suport a la contractació de persones de més de 55 anys

El Ple Ordinari, celebrat ahir 13 de setembre de 2018, va aprovar per unanimitat la moció de Compromís per Torrent de suport a la contractació de persones de més de 55 anys tal i com s’havia sol·licitat des del col·lectiu de treballadors municipals que demanaven l’ampliació del termini dels seus contractes entre 30 i 90 dies, variant segons les circumstàncies laborals.

Compromís per Torrent havia sol·licitat al govern municipal complir amb la petició de més de 30 treballadores i treballadors contractats en la brigada d’obres a través del Pla per a la Contractació de Majors de 55 anys.

Així, en un escrit inicial, els treballadors sol·licitaven l’ampliació dels seus contractes entre 30 i 90 dies segons diferents casos per “poder arribar als 180 dies cotitzats, accedint així legalment a la prestació de desocupació”.

Recordant les paraules del regidor de Compromís Víctor Medina “el col·lectiu de persones majors de 55 anys és un dels més afectats per la crisi econòmica. Víctimes d’un sistema on se’ls converteix en persones de difícil ocupabilitat, de l’economia submergida o de les pitjors retallades en matèria de drets laborals”.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *