Pau Alabajos repetirà com a cap de llista de la coalició ecovalencianista

L’Assemblea de Compromís per Torrent ha aprovat amb el 78% dels vots els 10 primers llocs de la llista electoral que la coalició valencianista presentarà per als propers comicis locals que tindran lloc en maig de 2019. En aquest sentit, el col·lectiu de Compromís ha renovat la seua confiança en els integrants del seu grup municipal, que repetiran en els mateixos llocs que varen ostentar fa quatre anys, a excepció del regidor David Baviera, qui deixarà la primera linía política en acabar la legislatura per motius professionals.

La llista ha estat elaborada per consens, que fou el mètode que va encomanar l’Assemblea local de Compromís per Torrent a la seua Executiva Local el passat juny, amb una votació que va aconseguir el suport del 92% dels sufragis. La llista presentada reflecteix el treball del grup municipal i del col·lectiu local durant aquesta legislatura, així com s’ha elaborat amb un criteri paritari entre homes i dones, mitjançant una llista cremallera.

L’actual portaveu del grup municipal i candidat a l’Alcaldia en 2015, Pau Alabajos, tornarà a ser el cap de llista en les eleccions locals de l’any vinent, en encapçalar l’equip candidat que ha rebut la confiança de l’Assemblea de Compromís per Torrent. Els regidors Carmen Silla i Víctor Medina, companys en l’actualitat d’Alabajos a l’Ajuntament, seran el número 2 i 3, respectivament. Completaran els cinc primers lloc dues noves incorporacions: Esther Casaban, en el número 4, i Pep Varela, en el número 5.

D’aquesta manera, tots els partits que formen la coalició Compromís a nivell nacional i local estaran representats en els primers llocs de la llista de Compromís per Torrent, ja que Alabajos és membre de Gent de Compromís, els adherits directament a la coalició, sense pertànyer a cap dels tres partits fundadors; Carmen Silla és membre d’Iniciativa; Víctor Medina ho és del Bloc, mentre que Esther Casaban és militant dels Verds.

Els 10 primers candidats de la llista de Compromís per Torrent són els següents;

1.- Pau Alabajos (Gent de Compromís)
2.- Carmen Silla (Iniciativa)
3.- Víctor Medina (Bloc)
4.- Esther Casaban (Verds)
5.- Pep Varela (Bloc)
6.- Meritxell Peris (Bloc)
7.- Goio Rius (Bloc)
8.- Salud Boltes (Bloc)
9.- Vicent Rubio (Bloc)
10.- Amparo Rius (Iniciativa)