Valencià

La coalició també ha actualitzat la seua imatge corporativa, amb un nou disseny basat en el programa de govern que s’ha anat elaborant de manera col·laborativa i en xarxa durant els darrers mesos i que arreplega així mateix totes les iniciatives que el grup municipal de Compromís ha tramitat durant aquesta legislatura i que han xocat contra la inoperància o la falta d’imaginació del govern de Ros.

“Un nou Torrent” és el lema de campanya que ha escollit el col·lectiu de Compromís a la capital de l’Horta Sud per a presentar-se a les eleccions municipals de 2019. “Amb aquest eslògan volem descriure el projecte de transformació que tenim preparat per a Torrent, un programa de govern innovador, amb una bateria de propostes que modernitzen el nostre poble. “Torrent ha de superar les estructures obsoletes del bipartidisme i ho farem com només nosaltres ho sabem fer, governant la nostra ciutat per a transformar-la, adaptant la seua gestió al segle XXI”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia, Pau Alabajos.

En aquesta mateixa línia, Compromís també ha modificat la seua imatge corporativa per a adaptar-la als temps que corren: “el 26M serà una jornada crucial per a totes aquelles persones que estan fartes de canvis cosmètics, des de Compromís volem arremangar-nos la camisa, treballar de valent per trencar d’una vegada per totes amb la vella política”, ha afegit el cap de llista de la formació ecovalencianista.

Aquesta nova imatge de Compromís per Torrent es farà oficial el mateix dijous 9 de maig de 2019, en la terrassa de l’Antic Mercat, on tindrà lloc la presentació en societat de la candidatura local. Aquest acte comptarà amb la presència del diputat al Congrés Joan Baldoví, que no volia perdre’s una ocasió tan especial. La jornada continuarà amb un sopar de germanor i la tradicional penjada de cartells que escenifica el tret d’eixida de la campanya per a les eleccions municipals i europees de 2019.

Castellano

“Un nou Torrent” será el eslogan de campaña de Compromís para las municipales del 26M”

La coalición también ha actualizado su imagen corporativa, con un nuevo diseño basado en el programa de gobierno que se ha ido elaborando de manera colaborativa y en red durante los últimos meses y que recoge así mismo todas las iniciativas que el grupo municipal de Compromís ha tramitado durante esta legislatura y que han chocado contra la inoperancia o la falta de imaginación del gobierno de Ros.

“Un nou Torrent” es el lema de campaña que ha escogido el colectivo de Compromís en la capital de l’Horta Sud para presentarse a las elecciones municipales de 2019. “Con este eslogan queremos describir el proyecto de transformación que tenemos preparado para Torrent, un programa de gobierno innovador, con una batería de propuestas que modernizan nuestra ciudad. “Torrent tiene que superar las estructuras obsoletas del bipartidismo y lo haremos como solo nosotros lo sabemos hacer, gobernando nuestra ciudad para transformarla, adaptando su gestión al siglo XXI”, ha manifestado el candidato a la alcaldía, Pau Alabajos.

En esta misma línea, Compromís también ha modificado su imagen corporativa para adaptarla a los tiempos que corren: “el 26M será una jornada crucial para todas aquellas personas que están hartas de cambios cosméticos, desde Compromís queremos arremangar-nos la camisa, trabajar con valentía para romper de una vez por todas con la vieja política”, ha añadido el cabeza de lista de la formación ecovalencianista.

Esta nueva imagen de Compromís per Torrent se hará oficial el mismo jueves 9 de mayo de 2019, en la terraza del Antiguo Mercado, donde tendrá lugar la presentación en sociedad de la candidatura local. Este acto contará con la presencia del diputado al Congreso Joan Baldoví, que no quería perderse una ocasión tan especial. La jornada continuará con una cena de germanor y la tradicional colgada de carteles que escenifica el pistoletazo de salida de la campaña para las elecciones municipales y europeas de 2019.