Compromís porta a Europa baix el Ficus de Torrent

La coalició va servir més de 50 litres de suc de taronges torrentines en un acte amb Jordi Sebastià, eurodiputat i candidat al Parlament Europeu

 La taronja valenciana, el Brexit, les morts de migrants al Mediterrani o el creixement de l’extrema dreta van ser protagonistes del debat

 “Sols a Compromís el candidat a l’alcaldia de cada poble té el número de telèfon personal del seu eurodiputat”, amb aquesta frase el candidat a repetir com europarlamentari Jordi Sebastià es dirigia al públic que ahir es reunia baix el ficus de la Plaça Bisbe Benlloch de Torrent en un acte que va compartir amb Pau Alabajos, candidat a l’alcaldia.

L’acte, que va reunir a més de 60agricultors de diferents sindicats, ecologistes i simpatitzants de la coalició, es va centrar en problemes com la crisi citrícola, el canvi climàtic o e Brexit.

Sebastià va dedicar la major part de la seua intervenció a parlar del greu problema al que s’enfronta la taronja valenciana i a l’acord comercial amb Sudàfrica. “Que les nostres taronges s’estiguen quedant als arbres o en terra en els camps és una catàstrofe que naix de la connivència entre el partit socialista, populars i liberals”.

Així, el europarlamentari va recordar que Compromís va ser l’únic partit de l’Estat que va votar en contra del tractat comercial amb Sudàfrica, així com la resta del Grup Parlamentari Verd al Parlament Europeu, del que Compromís forma part.

D’altra banda s’abordaren altres temes com el Brexit per al que Sebastià va afirmar que “els Verds Europeus tenim un pla per a frenar-lo”, el canvi climàtic o els grups d’extrema dreta.

A més, va apostar per fer una gran acord en la següent legislatura que deixe fora definitivament als populars europeus del govern de la Unió, trencant així amb la gran coalició entre populars, socialistes i liberals que “ha portat a Europa a una crisi moral, social i política sense precedents des de la seua fundació”.

Compromís lleva a Europa bajo el Ficus de Torrent

La coalición sirvió más de 50 litros de zumo de naranjas torrentinas en un acto con Jordi Sebastià, eurodiputado y candidato al Parlamento Europeo

 La naranja valenciana, el Brexit, las muertes de migrantes en el Mediterráneo o el auge de la extrema derecha fueron protagonistas del debate

“Solo en Compromís el candidato a la alcaldía de cada pueblo tiene el teléfono personal de su eurodiputado”, con esta frase el candidato a repetir como europarlamentario Jordi Sebastià se dirigía al público que ayer se reunió bajo el ficus de la Plaza Bisbe Benlloch de Torrent en un acto que compartió con Pau Alabajos, candidato a la alcaldía.

El acto, que reunió a más de 60 agricultures de diferentes sindicatos, ecologistas y simpatizantes de la coalición, se centró en problemas como la crisis citrícola, el cambio climático o el Brexit.

Sebastià dedicó la mayor parte de su intervención a hablar del grave problema al que se enfrenta la naranja valenciana y al acuerdo comercial con Sudáfrica. “Que nuestras naranjas se estén quedando en los árboles o en el suelo de los campos es una catástrofe que nace de la connivencia entre el partido socialista, populares y liberales”.

Así, el europarlamentario recordó que Compromís fue el único partido del Estado que votó en contra del tratado comercial con Sudáfrica, así como el resto del Grupo Parlamentario Verde en el Parlamento Europeo, del que Compromís forma parte.

Por otra parte se abordaron otros temas como el Brexit para el que Sebastià afirmó que “los Verdes Europeos tenemos un plan para frenarlo”, el cambio climático o los grupos de extrema derecha.

Además, apostó por hacer un gran acuerdo en la siguiente legislatura que expulse definitivamente a los populares europeos del gobierno de la Unión, rompiendo así la gran coalición entre populares, socialistas y liberales que “ha llevado a Europa a una crisis moral, social y política sin precedentes desde su fundación”.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Municipal, Nacional, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *