Compromís per Torrent denuncia que la web Municipal de Subvencions no s’actualitza des del 2016

Valencià

Carme Silla: “Les ajudes al transport del proper curs per a joves estudiants que cursen estudis fora de Torrent encara no s’han publicitat ”.

Compromís per Torrent ha denunciat la deixadesa en la gestió municipal de la informació que s’ofereix a la ciutadania sobre subvencions.

En paraules de la coportaveu de Compromís, Carme Silla, és especialment preocupant la falta d’informació relativa a les ajudes vinculades a l’àrea d’Educació. Silla posa com a exemples les subvencions per al curs 2019-2020 en Beques d’Educació Infantil de 0-3 anys, sumant-se les destinades al material escolar i també les relatives al transport per a les estudiants que cursen estudis post-obligatoris fora de Torrent.

“En tots aquestos casos estem escassament a un mes del començament del curs escolar i les famílies i els estudiants que necessiten aquestes subvencions encara no saben ni quan van a concedir-se les ajudes, ni el seu import, ni els requisits o condicionants que s’exigiran per a la seua concessió”.

Carme Silla ha explicat que el curs passat (2018-2019) el termini de sol·licitud per a la subvenció del transport d’estudiants fou del 19 al 27 d’octubre, concedint-se finalment aquestes ajudes vora tres mesos després de l’inici del curs acadèmic, i per tant perjudicant greument a aquelles unitats familiars amb problemes econòmics o en situació de desocupació.

Finalment des de Compromís també s’exigeix a la regidora de Subvencions, Esmeralda Torres, que agilite els terminis i es coordine amb el regidor de Transparència i Informació, José Pascual Martínez, perquè totes les subvencions estiguen centralitzades en una mateixa plana web independentment de la delegació municipal encarregada de la seua tramitació, a l’objecte de què les veïnes i els veïns puguen consultar aquesta informació de manera ràpida i eficaç, a més de a les xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram, etcètera.

Castellano

COMPROMÍS PER TORRENT DENUNCIA QUE LA WEB MUNICIPAL DE SUBVENCIONES CONCEDIDAS NO SE ACTUALIZA DESDE 2016

 Carme Silla: “Las ayudas al transporte del próximo curso para jóvenes estudiantes que cursan estudios fuera de Torrent todavía no se han publicitado ”.

Compromís per Torrent ha denunciado la dejadez en la gestión municipal de la información que se ofrece a la ciudadanía sobre subvenciones.

En palabras de la coportavoz de Compromís, Carme Silla, es especialmente preocupante la falta de información relativa a las ayudas vinculadas al área de Educación. Silla pone como ejemplos las subvenciones para el curso 2019-2020 en Becas de Educación Infantil de 0-3 años, sumándose las destinadas al material escolar y también las relativas al transporte para las estudiantes que cursan estudios pos-obligatorios fuera de Torrent.

“En todos estos casos estamos escasamente a un mes del comienzo del curso escolar y las familias y los estudiantes que necesitan estas subvenciones todavía no saben ni cuando van a concederse las ayudas, ni su importe, ni los requisitos o condicionantes que se exigirán para su concesión”.

Carme Silla ha explicado que el curso pasado (2018-2019) el plazo de solicitud para la subvención del transporte de estudiantes fue del 19 al 27 de octubre, concediéndose finalmente estas ayudas unos tres meses después del inicio del curso académico, y por tanto perjudicando gravemente a aquellas unidades familiares con problemas económicos o en situación de desempleo.

Finalmente desde Compromís también se exige a la concejala de Subvenciones, Esmeralda Torres, que agilice los plazos y se coordine con el regidor de Transparencia e Información, José Pascual Martínez, para que todas las subvenciones estén centralizadas en una misma página web independientemente de la delegación municipal encargada de su tramitación, al objeto de que las vecinas y los vecinos puedan consultar esta información de manera rápida y eficaz, además de en las redes sociales como Facebook, Twitter, Instagram, etcétera.

Arxivat en: Cultura i Educació, Documents, Economia i Ocupació, Municipal, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *