Compromís per Torrent fa 10 anys ja demanà la col·laboració entre l’Ajuntament i la Confederació per a la neteja dels barrancs

Pau Alabajos: “L’actual president de les Corts Valencianes, Enric Morera va demanar fa 10 anys la col·laboració entre institucions després d’inspeccionar el primer gran incendi al Barri del Pantà”.

El portaveu de Compromís per Torrent, Pau Alabajos, ha enlletgit tant al Partido Popular de Amparo Folgado com al PSOE de Jesús Ros que després de 10 anys del primer gran incendi patit al barranc de l’àrea del Barri del Pantà encara no s’haja signat cap conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Torrent i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per al manteniment i la neteja dels barrancs que travessen el terme municipal de la capital de l’Horta Sud.

Alabajos recorda que fa 10 anys l’alcaldia de Torrent estava en mans del Partido Popular i el que ara reclama l’aleshores segona de Maria José Catalá, i actual portaveu municipal Amparo Folgado, bé s’ho podria haver aplicat quan governava.

En quant al PSOE, des de Compromís es reclama que no només l’àrea forestal d’El Vedat té dret a tindre un sistema de prevenció i neteja anti-incendis, atenent que el que ha passat novament al Pantà pot succeir en qualsevol nucli poblacional que creue el Barranc de l’Horteta. Per això li reclama a Jesús Ros que es pose les “Piles” i exercisca d’Alcalde signant el corresponent conveni de col·laboració amb la Confederació del Xúquer, a més de dotar amb més mitjans a l’àrea de Medi Ambient perquè es puguen netejar periòdicament les àrees forestals i els barrancs de les deixalles escampades arreu del terme, en especial el plàstic, els vidres i els cartons, principals causants dels incendis no provocats.

Castellano

Compromís por Torrent afirma que hace 10 años ya pidieron la colaboración entre el Ayuntamiento y la Confederación para la limpieza de los barrancos

 Pau Alabajos: “El actual presidente de las Cortes Valencianas, Enric Morera pidió hace 10 años la colaboración entre instituciones después de inspeccionar el primer gran incendio en el Barrio del Pantano”.

El portavoz de Compromís por Torrent, Pau Alabajos, ha afeado tanto al Partido Popular de Amparo Folgado como al PSOE de Jesús Ros que después de 10 años del primer gran incendio sufrido en el barranco del área del Barrio del Pantano todavía no se haya firmado ningún convenio de colaboración entre el Ayuntamiento de Torrent y la Confederación Hidrográfica del Xúquer para el mantenimiento y la limpieza de los barrancos que atraviesan el término municipal de la capital de l’Horta Sud.

Alabajos recuerda que hace 10 años la alcaldía de Torrent estaba en manos del Partido Popular y lo que ahora reclama la entonces segunda de Maria José Catalá, y actual portavoz municipal Amparo Folgado, bien se lo podría haber aplicado cuando gobernaba.

En cuanto al PSOE, desde Compromís se reclama que no solo el área forestal de El Vedat tiene derecho a tener un sistema de prevención y limpieza anti-incendios, atendiendo que lo que ha pasado de nuevo en el Pantano puede suceder en cualquier núcleo poblacional que cruce el Barranc de l’Horteta. Por eso le reclama a Jesús Ros que se ponga las “Pilas” y ejerza de Alcalde firmando el correspondiente convenio de colaboración con la Confederación del Xúquer, además de dotar con más medios al área de Medio Ambiente para que se puedan limpiar periódicamente las áreas forestales y los barrancos de los desechos esparcidos por todo el término, en especial el plástico, los vidrios y los cartones, principales causantes de los incendios no provocados.

Arxivat en: Municipal, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *