Compromís per Torrent denuncia que la cafeteria del centre de majors Sant Enric porta tancada més de 5 mesos

Valencià

Carme Silla “La cafeteria fou tancada per sanitat per problemes de salubritat i, a hores d’ara, encara no s’han obert els procediments per estudiar una nova licitació del servei”

El Grup Municipal de Compromís per Torrent ha preguntat a l’equip de govern en diverses ocasions sobre l’apertura de la cafeteria, rebent evasives per part del govern. Hi ha moltes persones majors del barri que el tenien com a únic recurs per garantir-se el principal àpat del dia, a més de socialitzar amb més gent del seu entorn.

Compromís també denuncia que aquest estiu s’ha patit una plaga de panderoles i rosegadors en els Centres de Majors de titularitat municipal. Segons informen usuaris de diferents centres, la desinsectació i desratització és ineficient i insuficient, en paraules d’aquest col·lectiu cada vegada és més freqüent veure panderoles per les instal·lacions. “Entenem que tot açò és responsabilitat del regidor de l’àrea d’Atenció, Solidaritat i Transport, José Antonio Castillejo, que hauria de prioritzar el benestar dels nostres majors mes enllà d’organitzar setmanes temàtiques” ha destacat la regidora de Compromís.

En paraules de Carme Silla, “El control de plagues és insuficient, i una vegada més hem de denunciar la inacció per part del govern de Ros”. El grup municipal de Compromís ja va denunciar fa unes setmanes que l’Ajuntament prefereix gastar-se 150.303,42 € en pantalles LED en lloc d’augmentar el pressupost al control de plagues, que un any més continua sent insuficient.

Castellano

Compromís per Torrent denuncia que la cafetería del centro de mayores Sant Enric lleva cerrada más de 5 meses

Carme Silla “La cafetería fue cerrada por sanidad por problemas de salubridad y, a estas alturas, todavía no se han abierto los procedimientos para estudiar una nueva licitación del servicio”

El Grupo Municipal de Compromís per Torrent ha preguntado al equipo de gobierno en varias ocasiones sobre la apertura de la cafetería, recibiendo evasivas por parte del gobierno. Hay muchas personas mayores del barrio que lo tenían como único recurso para garantizarse la principal comida del día, además de socializar con más gente de su entorno.

Compromís también denuncia que este verano se ha sufrido una plaga de cucarachas y roedores en los Centros de Mayores de titularidad municipal. Según informan usuarios de diferentes centros, la desinsectación y desratización es ineficiente e insuficiente, en palabras de este colectivo cada vez es más frecuente ver cucarachas por las instalaciones. “Entendemos que todo esto es responsabilidad del regidor del área de Atención, Solidaridad y Transporte, José Antonio Castillejo, que tendría que priorizar el bienestar de nuestros mayores más allá de organizar semanas temáticas” ha destacado la regidora de Compromís.

En palabras de Carme Silla, “El control de plagas es insuficiente, y una vez más tenemos que denunciar la inacción por parte del gobierno de Ros”. El grupo municipal de Compromís ya denunció hace unas semanas que el Ayuntamiento prefiere gastarse 150.303,42 € en pantallas LED en lugar de aumentar el presupuesto al control de plagas, que un año más continúa siendo insuficiente.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Municipal, Sanitat i Benestar Social, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *