Compromís per Torrent titlla la moció de Vox de “despilfarro de banderes”.

Pau Alabajos: “Gastar-se els diners públics en posar desenes de banderes en centres escolars ens sembla un balafiament que no aporta res al currículum escolar”.

Arran la moció de Vox de penjar la bandera d’Espanya en tots els instituts de Torrent, ampliada amb l’esmena del  Partido Popular de penjar-ne també les de la Comunitat i la d’Europa en tots els centres escolars, inclosos els infantils; Compromís per Torrent proposarà al proper Ple que tots aquestos recursos públics, que inclouen també la instal·lació de mastelers, l’utillatge necessari, més la mà d’obra, així com el seu manteniment posterior, es dediquen íntegrament a l’atenció primària d’aquelles veïnes i veïns de Torrent en situació d’emergència social.

Per al portaveu municipal de Compromís, Pau Alabajos, el partit d’ultradreta Vox, i els seus socis del Partido Popular acusen amb una mà de “mamandurrias y despilfarros” a altres partits i col·lectius socials (com entitats LGTBI i feministes), mentre amb l’altra proposen dilapidar els diners públics, destinats a l’alumnat, en inversions en material que no aporta res ni al currículum ni al nivell acadèmic de les estudiants dels esmentats centres.

Veiem que a Vox i el Partido Popular poc o res els importa l’activitat docent a Torrent quan acusen la Conselleria d’Educació de falta de mitjans, mentre per altra banda li exigeixen gastar-se els diners públics en qüestions que no milloren la qualitat del sistema educatiu, ha conclòs Alabajos.

NOTA DE PRENSA

COMPROMÍS PER TORRENT TILDA LA MOCIÓN DE VOX DE “DESPILFARRO DE LAS BANDERAS”.

Pau Alabajos: “Gastarse el dinero público en poner decenas de banderas en centros escolares nos parece un despilfarro que no aporta nada al currículum escolar”.

Ante la moción de Vox de colgar la bandera de España en todos los institutos de Torrent, ampliada con la enmienda del Partido Popular de colgar también las de la Comunidad y la de Europa en todos los centros escolares, incluidos los infantiles; Compromís por Torrent propondrá en el próximo pleno que todos estos recursos públicos, que incluyen también la instalación de mástiles, el utillaje necesario, más la mano de obra, así como su mantenimiento posterior, se dedican íntegramente a la atención primaria de aquellas vecinas y vecinos de Torrent en situación de emergencia social.

Para el portavoz municipal de Compromís, Pau Alabajos, el partido de ultraderecha Vox, y sus socios del Partido Popular acusan con una mano de “mamandurrias y despilfarros” a otros partidos y colectivos sociales (como entidades LGTBI y feministas), mientras con la otra proponen dilapidar el dinero público, destinado al alumnado, en inversiones en material que no aporta nada ni al currículum ni al nivel académico de las estudiantes de los mencionados centros.

Vemos que a Vox y el Partido Popular poco o nada les importa la actividad docente en Torrent cuando acusan a la Consellería de Educación de falta de medios, mientras por otro lado le exigen gastarse el dinero público en cuestiones que no mejoran la calidad del sistema educativo, ha concluido Alabajos.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *