Càrrecs de Compromís a Sant Blai

Com cada 3 de febrer, té lloc la tradicional festa de Sant Blai a la capital de la comarca de l’Horta Sud. Amb gran afluència de gent i en un ambient festiu i participatiu els torrentins i torrentines, així com molts altres de les poblacions veïnes, gaudeixen dels tradicionals dolços, dels gaiatos o visiten la fira i el porrat.

Compromís té una estima molt especial per la ciutat de Torrent i prova d’això és que les principals cares de la coalició ens visiten molt sovint  participant en un dia tan assenyalat com és el de Sant Blai.

Gaudint de la celebració en han acompanyat Fran Ferri, síndic portaveu del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes, Papi Robles i Carles Esteve, diputats de Compromís, així com les representants a la Diputació de València, Mentxu Balaguer i Dolors Jimeno. La representació de regidors i regidores de Compromís a la comarca de l’Horta Sud també ha estat molt important, amb la presència del govern de Paiporta, representat per l’alcaldessa Isabel Martín i els regidors Pep Val i Beatriz Jimenez. Tampoc no han volgut faltar a la festa el co-portaveu de Compromís, Natxo Serra, la secretaria d’organització Amparo Piquer i el portaveu de l’organització jove de Compromís, Cesc Roig.