Compromís per Torrent denuncia la utilització partidista de les xarxes municipals als actes de Sant Blai

Valencià

Pau Alabajos: “El gabinet de premsa municipal ha d’estar al servei de Torrent i no del PSOE de Jesús Ros”.

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Pau Alabajos, ha denunciat un nou exemple d’utilització partidista de les xarxes municipals, en concret la pàgina web municipal i el compte de Facebook de la Corporació.

En aquestes xarxes públiques es pot observar com a les fotografies i les imatges gràfiques de la celebració de la festa de Sant Blai només apareixen membres del PSOE municipal, amb una especial dedicació a l’alcalde de Torrent, Jesús Ros.

La resta de representants municipals d’altres formacions polítiques estan foragitades de la comunicació municipal, ha denunciat Alabajos.

El portaveu de Compromís ha explicat que al responsable del gabinet de premsa municipal se li suposa independència i professionalitat en el moment d’abordar les notícies que afecten tota la Corporació, però sembla que rep “ordres de dalt perquè només el PSOE apareix finalment als documents gràfics que cobrixen la informació corporativa”.

Alabajos finalment ha recordat al portaveu socialista, Andrés Campos, que les bones intencions estan molt bé, però els grups de l’oposició necessiten fets i no paraules, en referència a la continua falta d’igualtat i transparència en el tracte institucional cap els 14 regidors i regidores que completen el total de 25 representants polítics que conformen de l’Ajuntament de Torrent.

Castellano

COMPROMÍS PER TORRENT DENUNCIA LA UTILIZACIÓN PARTIDISTA DE LAS REDES MUNICIPALES EN LOS ACTOS DE SANT BLAI

Pau Alabajos: “El gabinete de prensa municipal tiene que estar al servicio de Torrent y no del PSOE de Jesús Ros”.

Compromís per Torrent, mediante su portavoz Pau Alabajos, ha denunciado un nuevo ejemplo de utilización partidista de las redes municipales, en concreto la página web municipal y la cuenta de Facebook de la Corporación.

En estas redes públicas se puede observar como en las fotografías y las imágenes gráficas de la celebración de la fiesta de Sant Blai solo aparecen miembros del PSOE municipal, con una especial dedicación al alcalde de Torrent, Jesús Ros.

El resto de representantes municipales de otras formaciones políticas están excluidos de la comunicación municipal, ha denunciado Alabajos.

El portavoz de Compromís ha explicado que al responsable del gabinete de prensa municipal se le supone independencia y profesionalidad en el momento de abordar las noticias que afectan a toda la Corporación, pero parece que recibe “órdenes de arriba, porque solo el PSOE aparece finalmente en los documentos gráficos que cubren la información corporativa”.

Alabajos finalmente ha recordado al portavoz socialista, Andrés Campos, que las buenas intenciones están muy bien, pero los grupos de la oposición necesitan hechos y no palabras, en referencia a la continúa falta de igualdad y transparencia en el trato institucional hacia los 14 concejales y concejalas que completan el total de 25 representantes políticos que conforman el Ayuntamiento de Torrent.

Arxivat en: Cultura i Educació, Municipal, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *