Compromís per Torrent denuncia que el govern municipal pinta sobre els desperfectes dels carrils bici

Valencià

Pau AlabajosNovament, el govern de Ros demostra la seua falta de compromís amb la mobilitat sostenible

Segons les fotografies aportades per Compromís, a Torrent el carril bici continua amb els mateixos clots i problemes d’accessibilitat, però amb una nova capa de pintura. El seu portaveu municipal, Pau Alabajos, ha recordat que el problema ja fou identificat fa tres mesos pel seu grup municipal al Ple de l’Ajuntament.

També el nou portaveu local de Compromís, Víctor Medina, ha destacat que “El govern municipal en compte d’usar els recursos públics per a solucionar el problema pinta damunt d’ell”.

Segons Alabajos “Des de Compromís, portem denunciant la nul·la voluntat dels diferents governs de Torrent per fer de la bicicleta una alternativa real de mobilitat al nostre municipi, no els interessa i a més amaguen les dades de contaminació atmosfèrica i emissions de CO2”.

Addicionalment els Joves de Compromís porten reclamant, des de fa més de 7 anys, inversions en matèria de mobilitat sostenible perquè les veïnes i veïns, que així ho estimen, puguen desplaçar-se en bici per la ciutat, “lamentablement continuem pràcticament igual” explica el portaveu local, Victor Medina.

Finalment, Alabajos ha destacat que, “estem en un moment on el món científic ha posat en marxa el cronòmetre arrere per al planeta i lluny de col·laborar amb l’emergència climàtica decretada per la Generalitat i el govern estatal, Ros ignora l’informe sobre emissions publicat al 2014, on ja s’alertava que Torrent està emetent molt més CO2 del que la seua coberta vegetal pot absorbir”.

Castellano

Compromís per Torrent denuncia que el gobierno municipal pinta sobre los desperfectos de los carriles bici

 Pau AlabajosDe nuevo, el gobierno de Ros demuestra su falta de compromiso con la movilidad sostenible“.

Según las fotografías aportadas por Compromís, en Torrent el carril bici continua con los mismos socavones y problemas de accesibilidad, pero con una nueva capa de pintura. Su portavoz municipal, Pau Alabajos, ha recordado que el problema ya fue identificado hace tres meses por su grupo municipal en el Pleno del Ayuntamiento.

También el nuevo portavoz local de Compromís, Víctor Medina ha destacado que “El gobierno municipal en lugar de usar los recursos públicos para solucionar el problema pinta encima de él”.

Según Alabajos “Desde Compromís, llevamos denunciando la nula voluntad de los diferentes gobiernos de Torrent para hacer de la bicicleta una alternativa real de movilidad en nuestro municipio, no les interesa y además esconden los datos de contaminación atmosférica y emisiones de CO”.

Adicionalmente los Joves de Compromís llevan reclamando, desde hace más de 7 años, inversiones en materia de movilidad sostenible para que las vecinas y vecinos, que así lo estimen, puedan desplazarse en bici por la ciudad, “lamentablemente continuamos prácticamente igual” explica el portavoz local, Victor Medina.

Finalmente, Alabajos ha destacado que, “estamos en un momento donde el mundo científico ha puesto en marcha el cronómetro atrás para el planeta y lejos de colaborar con la emergencia climática decretada por la Generalitat y el gobierno estatal, Ros ignora el informe sobre emisiones publicado al 2014, donde ya se alertaba que Torrent está emitiendo mucho más CO2 del que su cubierta vegetal puede absorber”.

Arxivat en: Municipal, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *