Comunicat Oficial Compromís per Torrent sobre el pacte entre l’actual govern del PSOE de Torrent i el partit Ciudadanos

Valencià

Compromís per torrent va oferir a Ros reeditar el pacte del Botànic a l’inici de legislatura

Pau Alabajos: “Materialitzant-se el pacte, de Jesús Ros amb Ciudadanos, el PSOE enterra definitivament les polítiques d’esquerres a Torrent”.

Arran les notícies publicades pels diferents mitjans de comunicació, sobre l’imminent pacte a Torrent entre l’alcalde Ros (PSOE) i Ciudadanos, des de Compromís volem informar que a l’inici de la legislatura el portaveu dels ecovalencianistes, Pau Alabajos, va oferir-li al PSOE la possibilitat de conformar un pacte del Botànic a Torrent, opció que va ser rebutjada per l’Alcalde Jesús Ros.

Ara s’anuncia que el PSOE pactarà amb el partit de Toni Cantó a Torrent; tot i sabent que Ciudadanos Comunidad Valenciana és la franquícia territorial més Anti-Sanchista de tot l’Estat”, ha declarat Alabajos.

Des de Compromís hem volgut puntualitzar que, tot i respectar la llibertat de què cadascú trie els seus companys de viatge, és indubtable que Ros està acabant d’enterrar amb Cs el poc de socialisme que li quedava; “ja sabíem del tarannà conservador de Ros, però ara ja no valdran les seues homilies per a amagar-lo”, ha declarat Alabajos.

Finalment, i en referència a les declaracions de Toni Cantó, en les que afirmava que Compromís i Podemos governaven Torrent en coalició amb el Grup Socialista, des de Compromís s’ha explicat que el PSOE ha governat en solitari des que obtingué l’alcaldia en 2015, “per tant la nostra Coalició mai no ha format part del govern local i molt menys Podemos, que mai no ha tingut representació a l’Ajuntament de Torrent. És increïble que una persona tan indocumentada puga ser el màxim responsable d’un grup polític a les Corts Valencianes. O és un ignorant o menteix deliberadament, que no sé que és pitjor”, ha afirmat Alabajos, que ha recordat quan Toni Cantó va criticar la gestió de les platges d’Alacant, desconeixent que en eixa ciutat el seu partit governa amb coalició amb el PP.

Castellano

Compromís per Torrent ofreció a Ros reeditar el pacto del Botànic al inicio de legislatura

Pau Alabajos: “Materializándose el pacto, de Jesús Ros con Ciudadanos, el PSOE entierra definitivamente las políticas de izquierdas en Torrent”.

A raiz de las noticias publicadas por los diferentes medios de comunicación, sobre el inminente pacto en Torrent entre el alcalde Ros (PSOE) y Ciudadanos, desde Compromís queremos informar que al inicio de la legislatura el portavoz de los ecovalencianistes, Pau Alabajos, le ofreció al PSOE la posibilidad de conformar un pacto del Botánico en Torrent, opción que fue rechazada por el Alcalde Jesús Ros.

Ahora se anuncia que el PSOE pactará con el partido de Toni Cantó en Torrent; a sabiendas que Ciudadanos Comunidad Valenciana es la franquicia territorial más Anti-Sanchista de todo el Estado”, ha declarado Alabajos.

Desde Compromís hemos querido puntualizar que, a pesar de respetar la libertad de qué cada cual elija sus compañeros de viaje, es indudable que Ros está acabando de enterrar con Cs el poco socialismo que le quedaba; “ya sabíamos del talante conservador de Ros, pero ahora ya no valdrán sus homilías para esconderlo”, ha declarado Alabajos.

Finalmente, y en referencia en las declaraciones de Toni Cantó, en las que afirmaba que Compromís y Podemos gobernaban Torrent en coalición con el Grupo Socialista, desde Compromís se ha explicado que el PSOE ha gobernado en solitario desde que obtuvo la alcaldía en 2015, “por lo tanto nuestra Coalición nunca ha formado parte del gobierno local y mucho menos Podemos, que nunca ha tenido representación al Ayuntamiento de Torrent. Es increíble que una persona tan indocumentada pueda ser el máximo responsable de un grupo político en las Cortes Valencianas. O es un ignorante o miente deliberadamente, que no sé que es peor”, ha afirmado Alabajos, que ha recordado cuando Toni Cantó criticó la gestión de las playas de Alicante, desconociendo que en esa ciudad su partido gobierna con coalición con el PP.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Municipal, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *