Compromís per Torrent denuncia que els extintors de la Casa Consistorial estan caducats

Valencià

Pau Alabajos: S’estan incomplint les mesures de seguretat municipal, el que implica un potencial perill per a la seguretat del personal de l’Ajuntament i la de les persones que el visiten”.

Les companyies asseguradores no es farien càrrec de les indemnitzacions en cas d’incendi

Compromís per Torrent ha denunciat la desídia del govern local en la seguretat de l’edifici principal de la casa consistorial; en concret, els extintors es troben caducats des de setembre del 2019, alertant-se d’aquesta situació, al seu cartell de revisions, mitjançant la paraula “caducado”.

Per al portaveu de Compromís, Pau Alabajos, és molt preocupant que la seguretat d’un edifici de huit plantes estiga en perill per la manca de manteniment en el principal element de protecció, com són els extintors.

Desconeixem si el contracte de manteniment està caducat o no, perquè, entre altres qüestions, aquesta informació no es troba publicada en la pàgina web de l’ajuntament, ni forma part de la documentació que es lliura als grups municipals de cara a la votació dels pressupostos, han conclòs des de Compromís.

Castellano

COMPROMÍS PER TORRENT DENUNCIA QUE LOS EXTINTORES DE LA CASA CONSITORIAL ESTAN CADUCADOS

 Pau Alabajos: “Se están incumpliendo las medidas de seguridad municipal, lo que implica un potencial peligro para la seguridad del personal del Ayuntamiento y la de las personas que lo visitan”.

Las compañías aseguradoras no se harían cargo de las indemnizaciones en caso de incendio

Compromís per Torrent ha denunciado la desidia del gobierno local en la seguridad del edificio principal de la casa consistorial; en concreto, los extintores se encuentran caducados desde septiembre del 2019, alertándose de esta situación, en su cartel de revisiones, mediante la palabra “caducado”.

Para el portavoz de Compromís, Pau Alabajos, es muy preocupante que la seguridad de un edificio de ocho plantas esté en peligro por la carencia de mantenimiento en el principal elemento de protección, como son los extintores.

Desconocemos si el contrato de mantenimiento está caducado o no, porque, entre otras cuestiones, esta informació no se encuentra publicada en la página web del ayuntamiento, ni forma parte de la documentación que se suministra a los grupos municipales de cara a la votación de los presupuestos, han concluido desde Compromís.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Municipal, Sanitat i Benestar Social, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *