Valencià

Pau Alabajos: “Mentre que per a acudir a la piscina municipal d’estiu cal pagar, l’autocine és gratuït”.

Compromís per Torrent demanarà explicacions en la propera junta de portaveus sobre la política de preus públics marcada per l’executiu local de Ros, amb el suport del seu soci de Ciudadanos.

El portaveu de Compromís, Pau Alabajos, ha qualificat com a incomprensible el fet que mentre les veïnes i veïns de la piscina municipal paguen regularment la seua entrada, l’assistència a l’autocine habilitat pel consistori és lliure i gratuïta, podent entrar a visionar pel·lícules tant usuaris de Torrent com d’altres poblacions.

No s’entén que un servei públic, usat habitualment per moltes famílies al llarg dels anys, siga de pagament, mentre un espai de nova creació siga gratuït”.

Per això Compromís demanarà que la piscina d’estiu municipal siga també gratuïta, per a igualar els drets d’uns usuaris i altres, “perquè no té cap sentit penalitzar una instal·lació d’estiu vinculada a l’activitat física a l’aire lliure, mentre que s’afavoreix un altra de caràcter sedentari com és un autocine”, ha remarcat Alabajos.

Castellano

Compromís per Torrent califica de incomprensible la política de precios públicos del tándem de gobierno PSOE-Cs.

 

Pau Alabajos: “Mientras que para acudir a la piscina municipal de verano hay que pagar, el autocine es gratuito”.

Compromís por Torrent pedirá explicaciones en la próxima junta de portavoces sobre la política de precios públicos marcada por el ejecutivo local de Ros, con el apoyo de su socio de Ciudadanos.

El portavoz de Compromís, Pau Alabajos, ha calificado como incomprensible el hecho de que mientras las vecinas y vecinos de la piscina municipal pagan regularmente su entrada, la asistencia al autocine habilitado por el consistorio es libre y gratuita, pudiendo entrar a visionar películas tanto usuarios de Torrent como de otras poblaciones.

No se entiende que un servicio público, usado habitualmente por muchas familias a lo largo de los años, sea de pago, mientras un espacio de nueva creación sea gratuito”.

Por eso Compromís demandará que la piscina de verano municipal sea también gratuita, para igualar los derechos de unos usuarios y otros, “porque no tiene ningún sentido penalizar una instalación de verano vinculada a la actividad física al aire libre, mientras que se favorece un otra de carácter sedentario como es un autocine”, ha remarcado Alabajos.