Carme Silla: “No podem deixar perdre l’oportunitat de comptar amb nous centres de dia, centres residencials de salut mental i diversitat funcional.“

 

Compromís per Torrent ha registrat a través del seu grup municipal una petició perquè el consistori es sume al Pla d’Infraestructures de Serveis Socials, que suposa la possibilitat de creació de nous centres de dia, centres residencials de salut mental, i diversitat funcional. La dotació d’aquest Pla serà de 510 milions d’euros, gràcies a l’arribada dels fons europeus de reconstrucció.

 

El nou pla d’infraestructures contempla que si l’Ajuntament s’adhereix al pla aportant uns terrenys, des de Conselleria es farien càrrec de les despeses d’edificació i la gestió posterior dels recursos. Des de Compromís consideren necessari i una prioritat que l’Ajuntament col·labore en la recerca de l’espai i l’execució de l’obra.

 

La regidora de Compromís per Torrent,  Carme Silla, ha destacat la necessitat de que Torrent dispose d’estos nous centres “El nostre municipi té una mancança d’este tipus d’instal·lacions, i ara tenim l’oportunitat que Conselleria ens dote dels recursos necessaris per fer front a les necessitats” per últim ha destacat que “l’Ajuntament ha d’adherir-se al Pla d’Infraestructures: amb l’actual crisi sanitària i social s’han vist agreujades les necessitats de la gent major”.