Pau Alabajos: “És indispensable que el carrer Carlet i el carrer Melbourne 56 estiguen connectats per un vial que servisca per a evitar congestió de trànsit en altres zones de la citat, aquestes obres que son molt necessàries per a eliminar barreres entre el barri del Parc Central i la resta de Torrent”.

Al juny de 2016 es va aprovar per unanimitat en el plenari aquesta reclamació històrica del barri del Parc Central i de la Marxadella. La idea era obrir un vial que connecte els carrers Carlet i Melbourne’56, a fi de facilitar la mobilitat a l’alumnat del Parc Central que ha de desplaçar-se fins al col·legi Sant Pasqual. Des de l’aprovació plenària no s’ha produït cap alteració urbanística a la zona.

Per a Compromís, “Un camí de terra i grava no són condicions dignes perquè cada matí centenars de veïns i veïnes del nostre poble es traslladen al centre educatiu de referència”. El portaveu municipal, Pau Alabajos, ha explicat que “millorar aquest accés també alleugeriria el trànsit rodat perquè hi ha molta gent que utilitza el vehicle de motor per altres itineraris a fi d’evitar aquesta drecera indigna.”

Finalment, també han destacat altres reclamacions que portaran al ple de març com reforçar la inspecció per substituir o reparar els contenidors de fem a tota la població, “ja que hi ha pocs contenidors que s’obrin amb palanca de peu que funcionen adequadament en el nostre terme municipal”. Per últim parlen de la web “infotorrent.es” on la secció de talls de carrer no s’actualitza des de 2018, “una informació molt important per als veïns i veïnes de Torrent”.