Pau Alabajos: “L’aplicació per a Android no marca horaris en temps real des de fa aproximadament un any. El govern afirma, en resposta als diferents usuaris, que és un problema amb l’empresa concessionària, però tenim constància que la versió per a iPhone sí funciona”.

 

Arran d’unes queixes ciutadanes, Compromís ha preguntat per aquesta qüestió a la junta de portaveus. “Ens han arribat queixes de veïns tractant aquesta problemàtica, que a més a més s’han posat en contacte amb l’empresa i l’àrea de mobilitat perquè s’adopten mesures efectives. Mentrestant el govern de Torrent no ha solucionat el problema des que es té constància fa un any, quan el servei va deixar de funcionar i els veïns ho denunciaren davant l’administració municipal“, ha afirmat el portaveu Pau Alabajos.

Alabajos ha recordat que l’aplicació va estar presentada a la premsa durant el mes de març de 2019, i només un any després l’app va deixar de subministrar els horaris en temps real en la versió per Android. Segons el portaveu, “la resposta donada per l’empresa que explota el servei de TorrentBus, i el govern de Ros, és que continuen treballant per a solucionar el problema des de fa més d’un any. Ens han venut un servei públic que en quatre dies ha deixat de funcionar en la gran majoria de telèfons“.

Des de Compromís insisteixen en la necessitat de solucions immediates: “El govern s’ha gastat milers d’euros en una aplicació que no funciona en la immensa majoria de mòbils i tablets, on els usuaris i usuàries són els màxims perjudicats“, ha conclòs.

 

Nota de prensa

Compromís per Torrent denuncia que la aplicación móvil “TorrentBus” para Android ha dejado de proporcionar horarios en tiempo real.

Pau Alabajos: “La aplicación para Android no marca horarios en tiempo real desde hace aproximadamente un año. El gobierno afirma, en respuesta a los diferentes usuarios, que es un problema con la empresa concesionaria, pero tenemos constancia que la versión para iPhone sí funciona“.

 

A raíz de unas quejas ciudadanas, Compromís ha preguntado por esta cuestión a la junta de portavoces. “Nos han llegado quejas de vecinos tratando esta problemática, que además se han puesto en contacto con la empresa y el área de movilidad para que se adopten medidas efectivas. Mientras tanto el gobierno de Torrent no ha solucionado el problema desde que se tiene constancia hace un año, cuando el servicio dejó de funcionar y los vecinos lo denunciaron ante la administración municipal“, ha afirmado el portavoz Pau Alabajos.

 

Alabajos ha recordado que la aplicación fue presentada a la prensa durante el mes de marzo del 2019, y solo un año después la app dejó de suministrar los horarios en tiempo real en la versión para Android. Según el portavoz, “la respuesta dada por la empresa que explota el servicio de TorrentBus, y el gobierno de Ros, es que continúan trabajando para solucionar el problema desde hace más de un año. Nos han vendido un servicio público que en cuatro días ha dejado de funcionar en la gran mayoría de teléfonos“.

 

Desde Compromís insisten en la necesidad de soluciones inmediatas: “El gobierno se ha gastado miles de euros en una aplicación que no funciona en la inmensa mayoría de móviles y tablets, donde los usuarios y usuarias son los máximos perjudicados“, ha concluido.