LOGOJOVESTORRENT

La Coalició Compromís és un partit polític que en els últims anys s’ha erigit com a l’única alternativa possible de les polítiques de dretes que assolen el País Valencià. A la Generalitat Valenciana hem tingut diversos casos de corrupció han fet de la nostra terra la riota de la resta de l’estat i inclús de l’estranger.

Clarament el canvi l’hem de liderar els que historicament sempre ho ho hem fet, els joves. A Compromís Jove tenim la frescura, les ganes i l’energia positiva per liderar el canvi polític. Som crítics i no ens quedem de braços creuats mentre balafien els nostres diners i recursos.

Defensem la nostra terra, la nostra llengua, el nostre teixit productiu i tradicions. Per aixo Compromís Jove té molt a dir a Torrent, te molt a dir al País Valencià. I tu tens molt a dir amb nosaltres.

A Compromís Jove protestem, ens indignem, ens formem i informem, fem crítica, construïm futur i no oblidem la història. Som ecologistes, valencianistes i d’esquerres. Fem política, fem democràcia, fem convivència i civisme.

Fem Torrent.

Et convidem a vindre amb nosaltres. Fem Més Compromís! Suma’t a coaliciocompromis.net/sumat

Ens trobaràs a:

Facebook: Joves de Compromís per Torrent

Twitter: @JovesTorrent

Correu electrónic: [email protected]