La petició del grup municipal de Compromís per Torrent es produeix arran la visita efectuada a les dues àrees recreatives de lliure accés existents a El Vedat: La Canyada del Conill i l’Àrea de la Marxadella.

 

Pintades en les estructures, piques amb les canonades trencades, àrees de jocs infantils sense cautxú per a protegir contra les caigudes dels xiquetes i les xiquetes, així com lavabos encara amb latrines i amb portes que no garanteixen la privacitat dels usuaris, són problemes que, en opinió del grup municipal de Compromís per Torrent, denoten l’estat actual de les instal·lacions ubicades a l’Àrea Recreativa de la Canyada del Conill, situada al pulmó de El Vedat.

En les diferents fotografies aportades, després de la visita a aquesta instal·lació municipal, també es pot observar que les portes dels paellers ubicats al centre de l’àrea recreativa es troben tancats únicament amb brides de plàstic, no garantint-se per tant que no es puguen obrir en cas que es decrete la pre-alerta per incendis, el que genera un greu perill davant la seua potencial utilització per part dels usuaris que ignoren o desconeixen els avisos de les autoritats en matèria medi ambiental.

Respecte a l’Àrea de la Marxadella des de Compromís destaquen la seua ínfima utilització en època estival a causa de la falta d’ombra d’aquesta instal·lació recreativa, el que provoca un nivell d’insolació incompatible amb el seu ús com a zona d’esbargiment per a les usuàries. Un altre problema afegit és la gran quantitat d’envasos de vidre trencats que es troben per tota l’àrea que, en opinió de Compromís, hauria de tindre una major freqüència de neteja per a evitar accidents, sobretot dels més menuts.

Aquestes demandes de Compromís seran traslladades al proper plenari que se celebre de la Corporació Municipal perquè el responsable de la gestió municipal a El Vedat, el regidor Raúl Claramonte, prenga les mesures oportunes com a membre de la Junta de Govern Local formada pel PSPV i Ciudadanos.

 

NOTA DE PRENSA

COMPROMÍS PER TORRENT DEMANDA INVERSIONES URGENTES EN LAS ÁREAS RECREATIVAS DE EL VEDAT

La petición del grupo municipal de Compromís por Torrent se produce a raiz de  la visita efectuada a las dos áreas recreativas de libre acceso existentes en El Vedat:  La Canyada del Conill y el área de la Marxadella.

 

Pintadas en las estructuras, pilas con las cañerías rotas, áreas de juegos infantiles sin caucho para proteger contra las caídas de los niñas y las niñas, así como lavabos todavía con letrinas y con puertas que no garantizan la privacidad de los usuarios, son problemas que, en opinión del grupo municipal de Compromís por Torrent, denotan el estado actual de las instalaciones ubicadas en el área Recreativa de la Canyada del Conill, situada en el pulmón de El Vedat.

En las diferentes fotografías aportadas, después de la visita a esta instalación municipal, también se puede observar que las puertas de los paelleros ubicados en el centro del área recreativa se encuentran cerrados únicamente con bridas de plástico, no garantizándose por lo tanto que no se puedan abrir en caso de que se decrete la pre-alerta por incendios, lo que genera un grave peligro ante su potencial utilización por parte de los usuarios que ignoran o desconocen los avisos de las autoridades en materia medio ambiental.

Respecto al área de la Marxadella desde Compromís destacan su ínfima utilización en época estival a causa de la falta de sombra de esta instalación recreativa, lo que provoca un nivel de insolación incompatible con su uso como zona de esparcimiento para las usuarias. Otro problema añadido es la gran cantidad de envases de vidrio rotos que se encuentran por toda el área que, en opinión de Compromís, tendría que tener una mayor frecuencia de limpieza para evitar accidentes, sobre todo de los más pequeños.

Estas demandas de Compromís serán trasladadas al próximo pleno que se celebre de la Corporación Municipal al objeto que el responsable de la gestión municipal de El Vedat, el concejal Raúl Claramonte, tome las medidas oportunas como miembro de la Junta de Gobierno Local formada por el PSPV y Ciudadanos.